Please jump to our new blog --> www.newsriamannews.blogspot.com

Blog ini merupakan arkib berita Utusan Sarawak cawangan Sri Aman. Mail kepada penulis ke ceritasriaman@gmail.com untuk siaran berita secara percuma. Thank u boss. Blog terbaru sekarang ialah www.newsriamannews.blogspot.com.

21 July, 2010

Candid Program Derma Darah Kelab Sokanjaya Sri Aman

Gabriel Alexis: "ngeee....hehehe,"
Paul Lu: "say cheese...,"
Hamblin : "gigi aku hilang tengah aku tak mau senyum,"
Tukang cucuk darah: "senyum jer la bang bukan susah pun,"

Amoi baju hitam :" Ok, waktu untuk makan tinggal 5 minit lagi,"
Pakcik : "Aku punya karipap pun kena kebas ker?"
Nurse: "Eh karipap di sini aku lah yang makan,"

Dillah :"Erm...mereka bilang aku kena siplis..sedih,"
Pakcik :"Tapak tangan menunjukkan u bangkrap taun depan,"
Budak :"Bangkrap tak apa janji rock,"

Pakcik :" Erm...adik manis. Jantung u berdegup kencang,"
Ann, engginer JKR : "Aku kena anggau doktor. Hihi,"
Pakcik :"Ok lepas ni kita dating di belakang jamban waterfront,"

Makcik :" Adik, akak nak jarum ni dalam tangan,"
Adik :"tapi kak itu batang straw air kotak yang kakak nak tucuk,"
Makcik : " Straw ok boleh kasi darah keluar semua,"
Adik:"matilah saya kak,"

Adik: "ermm sekarang ni sudah 8 plastik darah saya keluar,"
Kakak:"takpe dik cepat kurus,"

No comments:

Post a Comment